een bijzondere dag

Vandaag is een bijzondere dag voor mij

 

Een mooie dag om even stil te staan bij het mooiste onderdeel van mijzelf, mijn buik.

Mijn buik is allesbehalve het ideale schoonheidsplaatje waar het, volgens bepaalde richtlijnen aan zou moeten voldoen. Hij heeft strepen van striae, hij is dik, maar ook zacht en bobbelig en heeft een paar littekens. Ik presenteer hem nooit aan jullie, maar toch is dit het mooiste deel van mijzelf.

Waarom, vraag je je misschien af?

een bijzondere dag

Voor mij is mijn buik het mooiste onderdeel van mijzelf, omdat hij mij 6 jaar geleden waarschuwde met een blindedarm ontsteking dat er iets mis was. In het ziekenhuis ontdekten ze niet alleen mijn blindedarm ontsteking, maar ook levensbedreigende darmkanker. Gelukkig maar, want daardoor waren ze er snel bij en bleek mijn vorm van kanker nog klein te zijn en goed te behandelen.

 

Vorig jaar heb ik met 5 ballonnen gevierd dat ik 5 jaar kankervrij ben, een mooie mijlpaal. Vandaag mag ik er 1 jaar bijtellen. 6 jaar, hoera!

een bijzondere dag

Vandaag omarm ik mijn eigen schoonheid en ben ik intens gelukkig met mijn buik. Het mooiste deel van mijzelf.

#embraceyourbeauty

Geplaatst in Stress.